Дәйектеу үшін:
Калиева С.С., Әбенов Е.М., Кулмаганбетова А.С., Хойч А. ЖОҒАРЫ ОҚУ ОРЫНДАРЫНДА ТАМАҚ ҚАЛДЫҚТАРЫН ТҰРАҚТЫ БАСҚАРУ МОДЕЛІН ЕНГІЗУ: ТЕРІС СЫРТҚЫ ӘСЕРЛЕРДІ АЗАЙТУ ЖӘНЕ ЭКОЛОГИЯЛЫҚ ЖАУАПКЕРШІЛІКТІ АРТТЫРУ. Х.Досмұхамедов атындағы Атырау университетінің Хабаршысы. 2025;77(2):317-329. https://doi.org/10.47649/vau.25.v77.i2.27
For citation:
Kaliyeva S.S., Abenov Ye.M., Kulmaganbetova A.S., Khoich A. IMPLEMENTATION OF A SUSTAINABLE FOOD WASTE MANAGEMENT MODEL IN HIGHER EDUCATION INSTITUTIONS: MINIMIZING NEGATIVE EXTERNALITIES AND PROMOTING ENVIRONMENTAL RESPONSIBILITY. Bulletin of the Khalel Dosmukhamedov Atyrau University. 2025;77(2):317-329. (In Russ.) https://doi.org/10.47649/vau.25.v77.i2.27